Digital signing

Digital signing is het communicatiemiddel van de toekomst. Via digitale schermen worden uw afbeeldingen, tekstberichten en video vertoond.

Deze techniek van digitale signing wordt zowel voor outdoor reclame als indoor reclame gebruikt.  Denk aan reclame op digitale billboards, digitale menukaarten in restaurants, informatievoorziening in hotels en beurzen, aanbiedingen bij autoshowrooms of sfeerbeelden in winkels.

Betaalbaar en professionele communicatie

Bereik uw doelgroep digitaal door middel van digital signing. Dr.Sticker zorgt voor complete uitvoering; van technische aansluiting tot content vulling.

Digital signing draagt bij aan verhoging van uw omzet en besparing van drukwerkkosten. Daarbij bent u flexibel in de beelden die u wilt vertonen, wijzig gemakkelijk op afstand uw aanbiedingen, openingstijden en nieuwsberichten. De digitale schermen zorgen voor een professionele uitstraling en kunnen bijdrage in aankoopbeslissing van uw klant.

Op de schermen vertoond u onder andere: productinformatie, bedrijfspresentatie, menu, prijslijsten, interne communicatie, maar deze informatie kunt u ook afwisselen met nieuwsberichten (koppeling met NU.nl), weerbericht of tweets. Zo houdt u de content levendig en interessant voor uw doelgroep.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 534 026

Content management systeem

Onze digital signing systeem maakt gebruik voor een content management systeem wat de schermen voorziet van de content. Dit gebeurt op afstand middels een receiver die aangesloten wordt op uw beeldscherm. Deze receiver is op afstand te benaderen via een handige online omgeving. Op basis van sjablonen wijzigt of voegt u content toe, op elk moment van de dag, op elke plaats waar u maar wilt.

Ons content management systeem DS online is beschikbaar in de Cloud. Dit systeem is de meest interessante prijs/kwaliteit oplossing die er in de markt beschikbaar is. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk uit te breiden. DS online is gebaseerd op broadcast technologie, hierbij staat kwaliteit en stabiliteit (24/7) van het systeem voorop.

Bent u op zoek naar digital signing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op