Squid raamtextiel

Squid is een vernieuwende vorm van raamdecoratie die een aantal unieke eigenschappen heeft, waardoor dit product zowel voor bedrijven als voor particulieren zeer interessant is. Naast projecten met montage door Dr.Sticker kunt u Squid folie ook per strekkende meter bestellen in onze webshop.

Er is een reden waarom wij 100% klanttevredenheid durven te garanderen: omdat wij producten leveren waar onze klanten echt blij van worden. Deze innovatieve bekleding voor uw ramen brengt een hoop voordelen met zich mee dankzij haar unieke eigenschappen.

 • Verkrijgbaar in 6 kleuren: Ash, Bone, Chalk, Oak, Rock & Coal.
 • Geschikt voor ieder type raam, dus ook HR+ & HR++ glas.
 • Overdag inkijkwerend. 
 • Hitte- en vochtbestendig en brandvertragend.
 • Kan de gevoelstemperatuur tot wel 3 graden doen dalen.

 

Waarom Dr.Sticker?

 • Persoonlijk advies

 • Eigen productie

 • Creatieve vormgevers

 • Groot productaanbod

 • 100% klanttevredenheid

De opvallende eigenschappen van Squid

Squid is een met polyester geweven textiel met een zachte en warme uitstraling, vergelijkbaar met bijvoorbeeld inbetween gordijnen. Het is stijlvol, praktisch en functioneel, maar wat zorgt ervoor dat Squid zo’n interessante innovatie is? Een aantal redenen zijn hiervoor aan te wijzen:

Squid is geschikt voor ieder type raam. Door de open structuur van het product kan de warmte ontsnappen en is er geen probleem met thermische spanning. Hierdoor is deze folie in tegenstelling tot vele andere soorten raamfolie ook geschikt voor HR++(+) glas. Van vergaderruimtes tot aan de ramen van uw eigen woning, overal is Squid raamfolie bevestigbaar. Ten slotte zorgt de veelzijdigheid aan kleuren er voor dat het product geschikt is voor elk type interieur, van zakelijk tot huiselijk. Het valt nooit uit de toon.

Deze soort folie is weerbestending. Hitte (tot 60 graden Celsius) en vocht zijn geen probleem. Daarnaast is de stof brandvertragend (M1/B1), waardoor het ook geplaatst mag worden in ruimtes waar strenge brandnormen gelden.

Dankzij het transparante textiel kunt u van binnen naar buiten kijken, maar heeft u overdag weinig tot geen inkijk van buitenaf. U krijgt dus extra privacy zonder hierbij iets af te doen aan uw uitzicht. Het beste van beide werelden. (Let op, wanneer het buiten donker is verdwijnt dit effect.)

Ook bied Squid een oplossing wanneer u last heeft van de zon. Het is een open ademend textiel, waardoor het geschikt is als zonwerende decoratie. Afhankelijk van de kleur en de locatie, zal de gevoelstemperatuur in de ruimte waar de Squid folie geplaatst wordt tot +/- 3 graden afnemen. Omdat het textiel gemakkelijk te snijden is in elke vorm en afmeting en op elk type glas te plaatsen is, is het perfect om te plaatsen op dakvensters of glazen daken. Toch op zoek naar een andere oplossing tegen de warmte, bekijk dan onze zon of warmtewerende folies.

Verkrijgbaar in vijf kleuren die goed aansluiten bij ieder type interieur, van zakelijk tot huiselijk: Ash, Bone, Chalk, Oak, Rock & Coal.

 

squid ashsquid bonesquid chalksquid oakSquid RockSquid Rock

Om er zeker van te zijn dat u op de Squid folie kunt bouwen, is het product grondig getest. Zowel in een omgeving met een intense zon als een omgeving met een luchtvochtigheid van 99% hield de decoratie prima stand, zonder daarbij in te boeten aan kleefkracht. Stijlvol, praktisch en functioneel. U kunt op dit product bouwen.

 

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 - 53 40 26

De mogelijkheden van Squid

Als u op zoek bent naar een oplossing voor meer privacy in uw kantoor of woning, maar u een warme sfeer wilt behouden, dan is Squid raamtextiel de perfecte oplossing voor u. Met haar open textielstructuur biedt Squid u zowel transparantie als privacy, hierdoor versterkt u het huiselijke gevoel in uw kantoorpand, wachtruimte of horeca.

Voor residentiële toepassingen is Squid ook een zeer geschikte oplossing. Ontwikkeld als een alternatief voor een voilegordijn is deze folie een uitstekende oplossing voor waar er behoefte is aan privacy en zonwering.

Squid is eenvoudig zelf te monteren, maar voor grotere ramen of projecten wordt zeker aangeraden om de montage aan professionals over te laten. De monteurs van Dr.Sticker Reclame en Sign zijn gekwalificeerd in het aanbrengen van Squid raamfolie en zullen uw ruimte in een handomdraai voor u omtoveren.

Kortom, u kunt veel kanten op met Squid, bekijk hieronder één van de door ons uitgevoerde projecten. Met behulp van Squid folie in de kleur Ash hebben wij voor het Davinci College in Roosendaal gezorgd voor privacy tussen de welkomstbalie en de achterliggende kopieerruimte.

Dus mocht u niet zo’n doe-het-zelver zijn, of heeft een groot project dan kan Dr. Sticker de Squid raamfolie voor u monteren. Van uw woning tot uw gehele kantoorpand, onze installateurs helpen u graag.

Bestellen

Heeft u interesse in deze inventieve decoratie voor uw ramen? Behoefte aan advies van Dr. Sticker Reclame en Sign, of wilt u Squid laten plaatsen in uw gehele kantoorpand? Via onze website kun u gemakkelijk, snel en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stemmen ons advies nauwkeurig af op uw behoeften, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Daarnaast helpen wij u ook graag met het plaatsen van de Squid, mocht dit nodig zijn. Dr. Sticker garandeert u:

 • Een groot assortiment, waar u de keuze hebt uit alles wat u maar nodig heeft
 • Persoonlijk en deskundig advies op maat
 • Een goede prijs, en de beste prijs-kwaliteitsverhouding
 • Vakkundige installateurs, mocht het nodig zijn
 • Wij leveren aan zowel bedrijven als aan particulieren
 • Snelle levertijden (binnen 24 uur is mogelijk)
 • 100% klanttevredenheid

 

Bent u op zoek naar Squid folie per meter, bekijk dan onze webshop.

Heeft u interesse, maar bent u nog op zoek naar meer informatie of heeft u eventueel nog andere vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op:  0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Wij zijn ook via de mail bereikbaar: info@drsticker-reclame.nl. Wat uw vraag ook is, het team van Dr. Sticker staat klaar om u te helpen!