Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie is een sterke,transparante folie die op het glas wordt geplakt. Zo krijgt het glas met een simpele oplossing de eigenschappen van gelaagd glas. De veiligheidsfolie houdt het glas bij elkaar en zorgt er ook voor dat inbrekers moeilijker het glas kunnen breken. Deze folie is uitermate geschikt voor inbraakgevoelige plekken, zoals een etalage van een juwelier of een bedrijfspand.

Dr. Sticker heeft speciaal opgeleide monteurs in dienst die de folie snel en stevig op het glas kunnen plakken. De professionele montage zorgt ervoor dat de folie werkt zoals dat het hoort te werken. De folie is transparant, wat er voor zorgt dat u deze folie niet ziet zitten en gewoon door het glas kan kijken.

Waarom Dr.Sticker?

  • Groot assortiment raamfolie

  • Persoonlijk advies

  • Vakkundige montage

  • Hoge kwaliteit

  • 100% klanttevredenheid

Meerdere eigenschappen

Veiligheidsfolie zorgt niet alleen voor een veiligere omgeving maar heeft ook andere eigenschappen

Eigenschappen van de veiligheidsfolie zijn dat het glas een stuk sterker wordt en een mogelijke inbraak vertraagd of zelfs preventief werkt. Het houdt gebroken glas bijeen en voorkomt rondvliegende glasscherven. Dit is van groot belang bij bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven. Het weert UV-straling en is net zo helder als glas. Ook kan het bescherming bieden tegen bekladding zoals graffiti. De folie kan makkelijk vervangen worden waardoor de ruiten weer als nieuw lijken.

Heeft u een idee met betrekking tot veiligheidsfolie, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en een passend advies te geven. Nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel komen wij het inmeten en zullen we de folie strak op de ramen monteren. Met onze speciaal opgeleide monteurs kunt u er vanuit gaan dat de ramen maximaal beschermd zijn door de veiligheidsfolie.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 534 026