Warmtewerende folie, voor een optimale temperatuur

In de zomer kan de zon er voor zorgen dat het uitvoeren van uw werk bemoeilijkt wordt door de hitte. Gelukkig is er een ideale manier om hoge temperaturen en UV-straling tegen te gaan: warmtewerende folie.

Dankzij de variatie aan warmtewerende folie die Dr. Sticker u kan bieden, is onze warmtewerende raamfolie te gebruiken op elk soort raam. Kantoren, winkelpanden, etalages, woningen of voertuigen: bij Dr. Sticker vindt u de zonwerende folie die u nodig heeft voor een optimale temperatuur op het werk, in uw huis of in uw voertuig. Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie. Bent u echter op zoek naar warmtewerende folie per meter, bekijk dan onze webshop.

Waarom Dr.Sticker?

 • Groot assortiment raamfolie

 • Persoonlijk advies

 • Hoge kwaliteit

 • Vakkundige montage

 • 100% klanttevredenheid

Raamfolie om UV licht buiten te houden

Eigenschappen

In de zomer kan de temperatuur in uw bedrijfspand flink oplopen. De zon staat de gehele middag op uw gebouw gericht, waardoor zelfs de hoogste stand van de airco niet is opgewassen tegen de hitte die ontstaat. De presentatie van uw collega wordt onleesbaar dankzij de reflectie van de zon, en de UV-straling zorgt ervoor dat u constant met samengeknepen ogen moet werken. Warmtewerende folie zorgt er voor dat de temperatuur in uw gebouw aangenaam blijft, en daarnaast wordt UV-straling voor een groot deel geblokkeerd. Maar wat maakt onze raamfolie zo effectief? Een aantal eigenschappen:

 • Tot wel 80% van de warmte van de zon kan tegengehouden worden door de folie, terwijl het daglicht wel gewoon naar binnen kan gaan. Heeft u juist last van teveel daglicht, is een zonlichtwerende folie tevens een optie.
 • De raamfolie is warmtewerend dankzij de UV-absorbers die het bevat. Deze absorberen en blokkeren de warmte, waardoor de temperatuur aangenaam blijft. Hierdoor kan de temperatuur tot wel 8 – 9 graden verlaagd worden. De temperatuur op de werkvloer is voortaan perfect in de zomer.
 • Deze UV-absorbers zorgen er tevens voor dat het zonlicht aan felheid inboet. En dat is ook een stuk aangenamer voor uw ogen. Aan u is de keuze of u wilt dat de raamfolie veel of weinig zonlicht doorlaat.
 • De UV-filtering zorgt er tevens voor dat meubels en kledingstukken minder snel verkleuren.
 • Goedkoper dan zonwering.
 • De folie is aanpasbaar aan uw behoeften. Zoekt u een raamfolie die warmtewerend is maar ook inkijkwerend, dan is een donker getinte folie iets voor u. Bent u juist op zoek naar een warmtewerende folie die tevens een helder zicht biedt? Dan is een zeer transparante folie de perfecte optie voor u. Bij Dr. Sticker kunt u kiezen uit meerdere tinten, zodat u de optie vindt die het beste past bij uw kantoorpand, huis of voertuig.
 • Inkijkwerende folie zorgt er tevens voor dat beeldschermen beter te zien zijn. Erg handig als u veel achter de computer moet werken. U zult geen last meer hebben van hinderende schitteringen.
 • Dankzij het plaatsen van raamfolie bespaart u tevens flink op het energieverbruik van de airco. Een slimme manier om bij te dragen aan een beter milieu!
 • Onze glasfolie wordt vaak aan de binnenkant gemonteerd, maar op HR+ en HR++ glas moet het aan de buitenzijde gemonteerd worden. Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs is dit geen probleem.
 • Geen speciaal onderhoud nodig.
 • Ten slotte bevat onze folie tevens een isolerende eigenschap, waardoor ook tijdens de wintermaanden een aangename temperatuur op de werkvloer mogelijk is.

 

Typen warmtewerende folie

Bent u op zoek naar raamfolie voor uw kantoor, winkelpand, etalage, huis of uw voertuig? Bij Dr. Sticker heeft u de keuze uit verschillende typen raamfolie:

 • Neutraal getinte warmtewerende folie binnen: deze neutraal getinte UV- en warmtewerende folie weert veel warmte en zo’n 99% van de UV-stralen. Deze transparante film geeft u een helder zicht, maar ondanks de lichte tint is dit type raamfolie nog steeds uiterst effectief als het gaat om het weren van warmte. Dit type folie wordt veelal gebruikt voor winkels en woningen. Het is leverbaar in twee tinten: 70 / 50 (licht naar donker). Deze folie wordt aan de binnenzijde van het raam gemonteerd. Voor dit type raamfolie geldt een garantie van 10 jaar op het breken, demetaliseren of schilferen van de film.
 • Neutraal getinte warmtewerende folie buiten: ook deze neutraal getinte UV- en warmtewerende folie zorgt voor een aangename temperatuur en weert zo’n 99% van de UV-stralen. Het heldere zicht dat deze licht getinte folie u biedt is ideaal voor winkels en woningen. Het is leverbaar in twee tinten: 80 / 50 (licht naar donker). Deze folie wordt aan de binnenzijde van uw raam gemonteerd. Voor dit type raamfolie geldt een garantie van 3 jaar op het breken, demetaliseren of schilferen van de film.
 • Zilver getinte veiligheids- en warmtewerende folie binnen: dit type folie weert de warmte en geeft uw raam een zilveren tint, maar de folie zorgt er tevens voor dat het glas inkijkwerend is. UV-straling wordt geblokkeerd, en daarnaast zorgt deze folie voor wat extra veiligheid omdat het ook voor inbrekers bemoeilijkt wordt om binnen te kijken (terwijl het zicht naar buiten helder blijft). Geschikt voor woningen, bedrijven en overheidsgebouwen. Het is leverbaar in twee tinten: 4MS 35 / 20 (licht naar donker). Deze folie wordt aan de binnenzijde van uw raam gemonteerd. Voor dit type raamfolie geldt een garantie van 10 jaar op het breken of schilferen van de film.
 • Veiligheidsfolie neutraal: deze neutraal getinte folie blokkeert UV-straling, ontmoedigt inbraak en verhindert het versplinteren van glasscherven bij eventuele schade, zodat letsel bij mens en dier voorkomen wordt. Dit type folie wordt met name gebruikt voor woningen, scholen, kinderdagverblijven en bedrijven (in de voedingsindustrie). Wordt gemonteerd aan de risico zijde. Er geldt een garantie van 10 jaar op het breken of schilferen van deze folie.
 • Zon- en warmtewerende neutrale folie binnen: deze folie heeft een hoge warmtewering, en levert daarnaast een perfect zicht van binnen naar buiten en vice versa. Omdat het zicht naar binnen behouden blijft, is dit type folie uiterst geschikt voor woningen en restaurants. Het geeft een grijze tint op het raam. Deze folie is leverbaar in drie tinten: IPS 50 / 30 / 20 (licht naar donker). Deze folie wordt aan de binnenzijde van uw raam gemonteerd. Voor dit type raamfolie geldt een garantie van 10 jaar op het breken, demetaliseren of schilferen van de folie.
 • Zon- en warmtewerende neutrale folie buiten: dezelfde eigenschappen als de folie voor binnen, maar wordt op de buitenzijde gemonteerd. Geschikt voor HR+ en HR++ glas. Dit type folie is in twee tinten leverbaar: IXT 35 / 20 (licht naar donker). Voor dit type raamfolie geldt een garantie van 5 jaar op het breken, demetaliseren of schilferen van de folie.
 • Zon- en warmtewerende zilver getinte folie binnen: het type folie met de beste warmtewering en reflectie. Dankzij de reflecterende elementen is dit type folie inkijkwerend, waardoor uw privacy beter wordt gewaarborgd en het zicht op beeldschermen binnen het kantoor sterk verbeterd wordt. Het zicht naar buiten blijft helder. Hierdoor is deze folie uiterst geschikt voor met name kantoren en magazijnen. De film geeft een zilveren tint op het raam. Het is leverbaar in drie tinten: SPS 50 / 35 / 20 (licht naar donker). Wordt aan de binnenzijde van de ramen gemonteerd. Dr. Sticker biedt u een garantie van 10 jaar op het breken, demetaliseren of schilferen van de folie.
 • Zon- en warmtewerende zilver getinte folie buiten: dit type folie bevat dezelfde eigenschappen als de binnen gemonteerde versie, maar wordt op de buitenzijde gemonteerd. Geschikt voor HR+ en HR++ glas. Beschikbaar in drie tinten: SPS 50 / 35 / 20 (licht naar donker). Voor dit type glasfolie geldt een garantie van 5 jaar op het breken, demetaliseren of schilferen van de folie.

Voor houten kozijnen willen we u als tip meegeven om na de montage (en 2 weken droogtijd) de folie af te kitten voor een langere levensduur. Wilt u warmtewerende folie plaatsen op kunststof ramen? Voor dit soort ramen, bijvoorbeeld ramen van loodsen en lichtkoepels, heeft Dr. Sticker de beschikking over een speciaal type folie die wij voor u zullen monteren.

Advies, ontwerp, productie én montage.

We helpen u graag verder!

Bel.0165 534 026

Alle voordelen op een rij

Bestellen bij Dr. Sticker

Het is duidelijk dat warmtewerende folies voor uw kantoor, huis of voertuig een hoop voordelen met zich meebrengen. Voorbij zijn de dagen dat de zon u tot last is, voorbij zijn de dagen dat u bijna letterlijk wegdrijft achter uw bureau door de hitte. Dankzij de grote keuze die wij bieden, zal ook u de ideale raamfolie vinden bij Dr. Sticker. Wij bieden u:

 • Een groot assortiment aan raamfolie
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Hoge kwaliteit, en de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Vakkundige montage
 • Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren
 • 100% klanttevredenheid

Bent u overtuigd van de meerwaarde die warmtewerende folie kan hebben voor u? Schroom niet, en neem vrijblijvend contact met ons op. Via onze website kun u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten bekijken iedere aanvraag uiterst aandachtig, zodat al onze klanten worden voorzien van het juiste advies. Wij houden rekening met u, en wij zijn pas 100% tevreden wanneer u 100% tevreden bent. Daarnaast kunt u ons voor advies bellen via 0165-534026 (Ma – Vr: 09.00 – 17.30). Wij zijn ook via de mail bereikbaar: info@drsticker-reclame.nl. Wij staan altijd gereed om u te helpen!