E-sites interne signing

De opdracht was om de 3 kernwaarden  ‘samen’, ‘continu’ en ‘overtreffend’ uitgebeeld door middel van lijnen (twee witte en een rode) door heel het pand weer te geven (800 meter aan lijnen). De lijnen beginnen in het trappenhuis en lopen vanuit daar door over zowel de muren als de vloer waardoor zij uiteindelijk over twee hele verdiepingen zijn verspreid.  

Daarnaast is ook diverse andere signing aangebracht; zoals aanduiding ruimtes, g lazen deuren/wanden voorzien van glasfolies en zijn er zogenaamde scrumborden gemaakt (planborden).

Inspirerend kantoor

Het kantoor van E-sites is gevestigd op de Triple O campus te Breda.  Dit is de speciale locatie  voor technologische en creatieve bedrijven in deze regio. Het nieuwe interieur staat voor het enthousiasme tegenover het  internet en innovatie. E-sites haar kernwaarden ‘samen’, ‘continu’ en ‘overtreffend’ zijn goed terug te vinden in het gebouw. De door ons aangebrachte rode en witte sticker lijnen leiden iedere bezoeker onder meer langs creatieve brainstormruimtes, testlab en andere inspirerende ruimtes. Er is ook een e-café met bar en tap en een te gekke plantenbak, waar planten worden toegesproken via Twitter. Kortom een uniek en inspirerend kantoor!

Advies, ontwerp, productie én montage.

Persoonlijk advies van
productie tot realisatie.

Offerte aanvragen Bel.0165 534 026

Onze rol in dit project

Vervaardiging van de signing en montage op locatie

Innovatieve elementen van/in het project

Een dezelfde vinyl laten doorlopen van betonnen vloeren en stalen trappen naar glazen wanden en stenen muren.

Bijzonderheden/opmerkingen

Relatief gezien hebben we  met gebruik van weinig materiaal wel een uitmuntend resultaat bereikt.